Εταιρεία

Δραστηριότητες:
PLUGINS

Ανάπτυξη Προσθέτων

Η TWIN NET εξειδικεύεται στην ανάπτυξη custom προσθέτων (plugins) στο WooCommerce, για την υλοποίηση εξειδικευμένων απαιτήσεων των πελατών της στα υπό κατασκευή ηλεκτρονικά καταστήματα που αναπτύσσει. Η δραστηριότητα αυτή, της ανάπτυξης προσθέτων, στόχο έχει να γίνει νέα αυτόνομη προϊοντική δραστηριότητα της εταιρείας που θα απευθύνεται τόσο στην Ελληνική όσο και την διεθνή αγορά προσθέτων για WooCommerce.

E-SHOPS

Κατασκευή e-Shop

Η TWIN NET, δύναται να αναλάβει την ευθύνη του Εργου της υλοποίησης της ολοκληρωμένης πλατφόρμας ηλεκτρονικού καταστήματος ePartners.gr – Shop για την άμεση B2C προώθηση/πώληση προιόντων και εμπορευμάτων της εταιρείας σας.

WEBSITES

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η TWIN NET, αναλαμβάνει την υλοποίηση εταιρικών ιστοτόπων. Η υλοποίηση βασίζεται στο  ισχυρό δυναμικό framework του WordPress CMS. Οι υλοποιούμενες ιστοσελίδες είναι πολυγλωσσικές και fully responsive έτσι ώστε να εμφανίζονται σωστά σε κάθε είδους συσκευή (Desktop, Tablet ή Smart Phone). Επιπλέον, πληρούν τις προδιαγραφές προσβασιμότητας για άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ), σύμφωνα με τα πρότυπα W3C επιπέδου 2Α. Το τελευταίο είναι προαπαιτούμενo για υλοποιήσεις οι οποίες εντάσσονται σε συγχρηματοδοτούμενα κοινοτικά επενδυτικά έργα.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top