Πολιτική Απορρήτου

Η TWIN NET Πληροφοριακά Συστήματα Μον/πη ΕΠΕ (σε συντομογραφία TWIN NET) προστατεύει την ιδιωτικότητα των δεδομένων σας, τα οποία επεξεργάζεται, σύμφωνα με τις προβλέψεις του κανονισμού της ΕΕ General Data Protection Regulation (GDPR) 2016/679 της 27ης Απριλίου 2016, που αφορά την προστασία των προσωπικών δεδομένων των φυσικών προσώπων καθώς και την ανεμπόδιστη μετακίνησή τους (κατόπιν επιθυμίας του κατόχου τους). Στην συνέχεια περιγράφουμε πώς η TWIN NET επεξεργάζεται τα δεδομένα σας στον παρόντα ιστότοπο, twincart.gr, με σκοπό να κάνει ασφαλέστερη και πιο αποτελεσματική την περιήγησή σας σε αυτόν.

Ποιοι Είμαστε

TWIΝ ΝΕΤ είναι υπεύθυνη επεξεργασίας των δεδομένων σας μέσω του ιστοτόπου της twincart.gr. Τα στοιχεία επικοινωνίας είναι τα ακόλουθα: TWIN NET Πληροφοριακά Συστήματα Μον/πη ΕΠΕ Λ. Μεσογείων 452, Αγία Παρασκευή 153 42 Ελλάδα info@twinnet.grsupport@twinnet.gr  +302106090451, +302106857070 Fax: +302106090454

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση, αφού διαβάσετε την παρούσα δήλωση ή απλά θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε τα παραπάνω στοιχεία επικοινωνίας.

Τι πληροφορία συγκεντρώνουμε ή χρησιμοποιούμε και γιατί;

Όλες οι πληροφορίες που εισάγετε στο σύστημα twincart.gr είναι εμπιστευτικές. Δεν πρόκειται ποτέ να πωληθούν σε τρίτους, ανταλλαχθούν με άλλα δεδομένα τρίτων πηγών, ή χρησιμοποιηθούν για σκοπούς marketing από τρίτα μέρη.

Τα δεδομένα του ιστοτόπου  φυλάσσονται με ασφάλεια σε hosting provider (www.pair.com), ο οποίος είναι GDPR compliant και ακολουθεί όλες τις προβλεπόμενες οδηγίες τις σχετικές με την ασφαλή φύλαξη των δεδομένων. Επιπλέον ο ιστότοπος χρησιμοποιεί ένα ισχυρό SSL πιστοποιητικό για την ασφαλέστερη κρυπτογράφηση της πληροφορίας που διακινείται στο διαδίκτυο μεταξύ σας και του ιστοτόπου μας. Απόλυτη εξασφάλιση ασφάλειας δεν εξασφαλίζει κανένα μέσο μεταφοράς πληροφορίας στο διαδίκτυο.

Ποια είναι τα δικαιώματά σας

Σαν χρήστης έχετε έναν σημαντικό αριθμό από δικαιώματα σχετικών με τα προσωπικά σας δεδομένα. Εάν θέλετε να εξασκήσετε τα δικαιώματα αυτά ο καλύτερος τρόπος είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας e-mail στην δ/νση support@twinnet.gr. Θα σας απαντήσουμε άμεσα και πάντως όχι αργότερα από 30 ημέρες.

Συνοπτικά ισχύουν τα εξής:

a. Δικαίωμα να ζητήσετε να δείτε τα δεδομένα που φυλάσσουμε για εσάς και να ζητήσετε την αλλαγή τους εάν είναι λανθασμένα ή έχουν αλλάξει. b. Δικαίωμα διαγραφής. Αυτό ισχύει για τα μέλη του TwinCart. c. Δικαίωμα διαμαρτυρίας ή παραπόνου αν πιστεύετε ότι δεν επεξεργασθήκαμε σύννομα τα προσωπικά σας δεδομένα. Στην περίπτωση αυτή μπορείτε να κάνετε την διαμαρτυρία σας στο Privacy Commission (Data Protection Authority). d. Δικαίωμα απόσυρσης του δικαιώματος επεξεργασίας των δεδομένων σας. Εάν το δικαίωμα αυτό δεν γίνει σεβαστό μπορείτε καταφύγετε σε προσφυγή. e. Δυνατότητα προσωρινής αναστολής της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων. Το συγκεκριμένο δεν έχει εφαρμογή στο είδος εξεργασίας του ιστοτόπου μας. f. Δυνατότητα μεταφοράς των προσωπικών σας δεδομένων. Μπορείτε να ζητήσετε τα στοιχεία που σας αφορούν σε μία δομημένα μορφή ψηφιακού αρχείου προς μεταφορά σε τρίτο σύστημα. Η δομή της πληροφορίας και το είδος του αρχείου αποφασίζεται και καθορίζεται από τη TWIN NET.

Δήλωση

TWIN NET θα σας ενημερώνει για κάθε αλλαγή της πολιτικής προστασίας απορρήτου του ιστότοπο Twincart.gr (Privacy Policy).

TWIN NET μπορεί κατά καιρούς να ενημερώνει την πολιτική της ιδιωτικότητας του παρόντος ιστοτόπου twincart.gr. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε νέες υπηρεσίες, αλλαγές των υπαρχόντων, αλλαγές της νομοθεσίας ή νέες λειτουργικότητες.

Η ενημέρωσή σας θα γίνεται μέσα από τον ιστότοπο, αλλά και τα newsletters ή social media που χρησιμοποιούμε. Εάν απαιτηθεί από την νομοθεσία θα ζητείται η συγκατάθεσή σας για κάθε πιθανή αλλαγή του τρόπου επεξεργασίας των δεδομένων σας ή για κάθε νέα επεξεργασία που θα απαιτηθεί.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top