Αν έχετε τεχνικά ερωτήματα ή ερωτήματα πωλήσεων και χρειάζεστε βοήθεια, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, στέλνοντας e-mail στη διεύθυνση support@twinnet.gr ή καλώντας μας στο τηλέφωνο 210 6090451.

Μετά την επικοινωνία μας, εάν αντιμετωπίζετε ακόμα πρόβλημα μπορείτε να ξεκινήσετε την διαδικασία επιστροφής. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο support@twinnet.gr ή τηλεφωνικά στο 210 6090451 για να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων μέσα σε δεκατέσσερις (14) ημέρες από την ημερομηνία αγοράς.

Η πολιτική μας, προσφέρει πλήρη επιστροφή χρημάτων εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία αγοράς σας, για όλα τα προϊόντα που βρίσκονται στο TwinCart.

Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την επιστροφή χρημάτων για αγορές των προϊόντων που πραγματοποιήθηκαν σε διάστημα μεγαλύτερο των δεκατεσσάρων (14) ημερών και λειτουργούν σύμφωνα με τις προδιαγραφές τους όπως αυτές αναφέρονται στην σελίδα των προϊόντων. 

Κατά την επιστροφή προϊόντος λογισμικού, αυτό πρέπει να έχει τερματίσει την άδεια χρήσης στην ιστοσελίδα στην οποία χρησιμοποιείται και να έχει διαγραφθεί από αυτή την ιστοσελίδα. Ενδέχεται να σας ζητήσουμε να υπογράψετε μια ηλεκτρονική επιστολή καταστροφής ως προϋπόθεση της επιστροφής σας για να επιβεβαιώσετε ότι έχετε απεγκαταστήσει και δεν έχετε δημιουργήσει αντίγραφα του προϊόντος. Το License Key για αυτά τα προϊόντα θα αποκλειστεί και δεν θα μπορείτε να τα εγκαταστήσετε ή να τα χρησιμοποιήσετε στο μέλλον.

Οι επιστροφές χρημάτων γίνονται άμεσα εντός 1-3 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία λήψης της αίτησης και εφόσον ισχύουν οι ανωτέρω προϋποθέσεις.

Λάβετε υπόψη ότι αγοράζοντας οποιοδήποτε προϊόν στον ιστότοπο μας, αποδέχεστε τους όρους της Πολιτικής επιστροφής χρημάτων.